Bany de bosc

Amb la proposta d’instal·lació ens inspirem dels banys naturals japonesos “ONSEN温泉” per potenciar al màxim aquest bany de bosc, o el que volem nosaltres, una veritable “immersió” de bosc.

A més com sabem el bany al llac està prohibit i això no fa més que augmentar les ganes de banyar-se. Amb aquesta instal·lació permetem gaudir de l’oportunitat de “banyar-se” (per fi) a Engolasters…

Però no un bany qualsevol, sinó que gràcies a la seva superfície reflectant, els usuaris de la instal·lació realitzaran una espècie de shinrin-yoku intensificat, ja que l’estany reflectirà el bosc que tenim a sobre.

La instal·lació implica la relació directa amb l’usuari, el convida a interactuar, entrar i gaudir d’un bany molt especial. A més està pensada per a tothom, ja que gràcies a uns petits tamborets permeten als més petits arribar a la cota d’aigua i que ells també puguin “banyar-s’hi”.

Autor

Miquel Merce

Per a més informació sobre l’estudi, projectes o qualsevol consulta, no dubti en contactar amb nosaltres. També pot visitar els nostres projectes d’Arquitectura, separadament.