Llindars

Andorra, per la seva naturalesa geogràfica i urbanística, concentra les àrees urbanes i habitades en els fons de valls i s’expandeix desorganitzadament a través d’urbanitzacions i construccions disperses. La resta del seu territori resta en grandíssima part natural.

Una configuració que “estira” el contacte entre ciutat i natura i genera un llindar molt extens, i sovint molt contrastat. Realitat que ja es va explorar en altres projectes com la sèrie de fotos “la pell del paisatge” i la instal·lació “longitud sense amplada”.

 

En aquesta sèrie de fotografies es vol deixar de manifest que aquest límit, a través de la seva fauna, no és rígid ni impermeable. el que per nosaltres entenem com una frontera entre dos mons és en realitat una zona de gran riquesa d’intercanvi que no s’està explorant.

Motivada pel gran fotògraf Joan Fontcuberta, aquesta primera sèrie se situa als Jardins de Juberri, on la realitat supera la ficció, i dinosaures, mamífers prehistòrics o altres bèsties fora de context geogràfic és troben amb guineus, fagines… autòctones i ben vives.

Fotos realitzades “automàticament” per la fauna local a través del detector de moviment durant el mes de març de 2021 en el marc del taller “Kintsugi” realitzat pel propi Joan Fontcuberta explorant conceptes de “Post fotografia”.

Per a més informació sobre l’estudi, projectes o qualsevol consulta, no dubti en contactar amb nosaltres. També pot visitar els nostres projectes d’Arquitectura, separadament.