sense títol 2020

Durant l’any 2020 es van viure situacions excepcionals que, en el moment de redactat d’aquesta memòria encara, en certa mesura, son vigents. Aquesta “nova realitat” canviant cada dia, deixa enrere (esperem) uns llargs dies, setmanes de confinament a casa i carrers totalment buits.

Aquest espai que es va buidar, és el públic, el de trobar-se, el de comunicar de tu a tu, els espais d’intercanvi de paraules, de records, de jocs… Per raons molt més importants, vam haver de privar-nos de l’ús d’aquest espai que es de tots, i per primera vegada el vam “viure” de lluny, a través de les nostres finestres (obertures de l’espai privat).

Com a fotògraf i arquitecte (i urbanista) aquesta situació ens va permetre explorar la fotografia “sense moure’ns”, “des de casa”, a l’interior. Fins ara totes les nostres fotografies han implicat el fet de “moure’s” o “d’anar a…” físicament empreníem el “viatge” per fer la foto, capturar-la… Les fotos es van prendre entre el 25 de març i el 29 d’abril. D’altra banda no podem sinó trobar mimetismes amb la sèrie “COMPLEXCIUTAT” en aquest cas de dins cap a fora i des d’un sol interior privat.

En definitiva, aquesta sèrie reflecteix la relació del fotògraf i arquitecte (complexa per moments) amb la finestra, única obertura i connexió entre el dins i fora (però també d’interior / exterior, privat / públic, interiorisme / urbanisme, domesticitat / paisatge…). Una relació de vegades oberta, de vegades complexa, de vegades intima… que no vol més que reflectir a través de la fotografia l’experiència i vivència personal d’una situació excepcional que tots vam viure d’alguna manera i que crec ens quedarà al record per sempre.

Per a més informació sobre l’estudi, projectes o qualsevol consulta, no dubti en contactar amb nosaltres. També pot visitar els nostres projectes d’Arquitectura, separadament.