Wabi Sabi

Antigament la fotografia passava per diversos processos físics i químics des que es capturava la imatge fins al seu revelatge. S’havia de tenir en compte molts aspectes com la llum, si seria en blanc i negre o en color, el tipus de rotllo que s’anava a utilitzar, etc. Un cop obtingut el resultat final, la fotografia revelada passaria per un altre procés … el pas del temps.

En aquesta sèrie s’ha volgut fer un pas més enllà i fer fotografia “viva” La materialitat i el temps tornen a ser protagonistes. Ja no es tracta d’una imatge en una pantalla, sinó que es troba exposada a la llum, la pluja, el sol, el vent, les fulles dels arbres, els animals. El material i la tinta responen a aquest entorn modificant la seva textura i color. Amb aquesta materialitat fotogràfica, les imatges ara destinades a ser mes escultures que fotografies evolucionaran amb el temps per permetre a aquell instant tenir una durada mes llarga i evolutiva. Les fotos estaran un temps a la intempèrie i farà que evolucionin d’una manera molt especial ja que serà com una espècie de espai de revelat natural. DE DIFERENTS DIES, SETMANES, MESOS… ANYS??

Conceptualment la imatge representa un instant del passat, però aquesta, per la seva materialitat evolucionarà amb el temps i no serà mai la mateixa… una evolució que depèn del temps present (i del futur).

Per a més informació sobre l’estudi, projectes o qualsevol consulta, no dubti en contactar amb nosaltres. També pot visitar els nostres projectes d’Arquitectura, separadament.